Meteen naar de inhoud
Tekstschrijver Anita

Laat je webteksten schrijven

Voor een website waar je trots op bent

“Ik heb je website bekeken” zegt je nieuwe klant. Het schaamrood staat je nog net niet op de wangen. Nu is het genoeg geweest. Je gaat je website aanpakken.

Vol goede moed zit je achter de computer. Bij uitstek jouw minst favoriete plek. Die massa in je hoofd, het brein genaamd, begint al te dollen: 

 • Waar moet je beginnen.
 • Hoe ga je dit aanvliegen?
 • En vooral; wat zet je erop?

Kent jouw sector

Deze copywriter is helemaal thuis in de gezelschapsdierenbranche!

De juiste knowhow

Jij wordt geholpen in het spinnenweb van de online marketingwereld met advies en uitleg.

Samen sta je sterk

Een langdurige samenwerking resulteert in een prettige samenwerking die bijna vanzelf lijkt te gaan.

Als klanten gaan Googelen

Willen ze een helder verhaal als resultaat

Dit is wat jouw klant zoekt
De vindbaarheid van jouw website begint al bij Google. Om te snappen welke zoekwoorden jouw klant gebruikt. Moet je al weten welke zoeksuggestie invult én wat de intentie is op dat moment.

Kruip in de huid van jouw klant
Is iemand op jouw website terecht gekomen, dan kan het feest beginnen. Je moet de aandacht vasthouden (hier heb je 7 sec. voor). En iemand zien te motiveren om in actie te komen. Zonder actie is je website nutteloos. 

Bezoeker te snel vertrokken? Dan moet je van goede huize komen wil je die persoon kunnen verleiden. Om ooit een keer terug te komen.

Je kan meten hoe goed jouw website nu scoort. Bekijk eens je bouncepercentage. Is dat hoger dan 60%? Dan zit je in de gevarenzone. 

Doe het perfecte aanbod op het juiste moment
Wanneer wij gaan samenwerken kruip ik in de huid van jouw klant. Hierdoor krijg jij teksten die precies omschrijven wat mensen nodig hebben. Om bij jou klant te worden. Je voorkomt dat je te ‘verkoopachtig’ en arrogant overkomt. Terwijl je de bezoeker overtuigt van jouw kennen en kunnen.

Verkoop en advies liggen dicht bij elkaar. Als jij precies aanbiedt wat iemand zoekt, is het dan verkoop. Of ben jij dan mensen aan het helpen?

Tekstschrijver dier paard
Anita is copywriter, specialist in webteksten

Een recensie waar ik kippenvel van krijg

In de eerste instantie heb ik Anita gevraagd om een tekst te schrijven voor mijn landingspagina. Het contact was heel prettig en over de tekst kan ik duidelijk zijn "geweldig". Op het moment dat ik een vernieuwde website ging maken hoefde ik niet lang na te denken. Ik wilde dat Anita deze voor mij ging schrijven. Anita heeft op mijn website heel goed kunnen verwoorden wat er in mijn hoofd zat. Anita is een prettig persoon om mee samen te werken! Wanneer ik nog een tekst nodig heb dan weet ik zeker dat Anita deze gaat schrijven.

Samenwerken met iemand die jou begrijpt

Jouw expertise verdient een podium

Hey expert!
Het is fijn dat je kan samenwerken met iemand die weet waar je over praat. Dat maakt het voor jou veel makkelijker om je verhaal te doen, dat ik kan gaan uitwerken. Het scheelt jou heel veel tijd om uit te leggen wat jij precies doet. Bovendien kan ik voor jou invullen wat jouw werk zo uniek maakt voor jouw klanten.

Dit mag je verwachten

7 stappen naar klantgerichte tekst

Zo bouw jij aan jouw bedrijf

1. Samenwerken start met een kennismaking
Is een klantgericht geschreven tekst precies wat jij nodig hebt? Leuk! Dan duik ik graag in jouw wereld. We maken eerst even kennis met elkaar. Je zit nog nergens aan vast.

2. Interview  
Zodra het ijs gebroken is, en je er een goed gevoel bij hebt. Plan ik een interview met jou in. Ik doe dit, omdat je makkelijker praat bij iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt. Tijdens het interview ga ik erachter komen wat jouw bedrijf uniek maakt. 

3. Plan van aanpak
Ik werk de input van het interview uit in een Plan van Aanpak. Hierin lees jij hoe groot de teksten ongeveer gaan worden. En wat de planning wordt. 

 

 

 

4. Offerte
Samen met het Plan van Aanpak, ontvang jij een offerte. Pas na akkoord ga ik aan de slag. 

5. Voorbereiding
Ik maak een uitwerking van jouw klanten. Hierin zie jij terug waar jouw klanten mee zitten. Wat hun behoefte is. Waar ze waarde aan hechten. En hoe jij hierop in kan spelen. Ook krijg je te zien wat jouw klanten binnen de eerste cruciale seconden moeten zien, om te blijven hangen en de rest van jouw website te bekijken. 

6. Tekst
Vervolgens ga ik tikken. Je ontvangt de teksten zoals afgestemd in het Plan van Aanpak. 

7. Revisie
Natuurlijk is er ruimte om zelf input te geven. Een revisieronde is ervoor bedoeld de puntjes op de i te zetten. 

Voordelig pakket

Complete standaard webtekst
1596,-
 • Gratis kennismaking
 • Een plan van aanpak
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Complete omschrijving van jouw doelgroep
 • Meest ideale teksten voor de homepagina
 • Converterende tekst voor 1 aanbodpagina voor een dienst of producten
 • Geniaal geschreven 'over mij pagina'
 • Service voor één jaar voor eventuele wijzigingen
 • Korting op aanvullende teksten
Vul jouw e-mailadres in, meer hoef je niet te doen! Ik neem contact op voor een kennismaking. Je zit verder nergens aan vast.