Leer je teksten schrijven

Wordt woest aantrekkelijk met je tekst

Deze training maakt converterend schrijven makkelijk

Ik wil direct zien wat het kost


Wordt woest aantrekkelijk met je tekst

Deze training maakt converterend schrijven makkelijk

3 pagina's voor je website

Schrijf jij in een handomdraai

100 % tevredenheid

Of je geld terug

3 aanvullende modules

Waarmee je ook leert schrijven voor Instagram, LinkedIn, mails en blogs
Leer hoe je tekst schrijft

Lekker praktisch aan de slag met copywriting

Je schrijft al aardig, het gaat je steeds beter af. Toch voel je aan alles dat het 'm nog nét niet he-le-maal is. Het zit al wel in je, maar je weet niet hoe je jouw boodschap nu kort en concreet op papier krijgt.  

Want:

 1. Je teksten zijn te lang, wollig en standaard naar je zin.
 2. Jouw teksten zijn geschreven als grijze muis, jij bent alles behalve grijs en saai!
 3. Nergens komt je spontane en enthousiaste 'jij' naar boven.


Auw, dit ben ik


Bekijk meteen het aanbod
These slides will be slide-able on the live version of your page!

Tevreden en resultaat

Anita heeft mij op scherp gezet; met zowel het schrijven van teksten maar ook hoe ik mijn boodschap krachtig overbreng. Dit heeft er voor gezorgd dat ik, nog voordat mijn website aangepast was, op social media met verschillende posts viral ben gegaan (80k en +100K views). Daarnaast is het ook een leuk mens met humor en stond ze elke keer weer voor me klaar.

Review Hanneke
Ms. Nameless
Add Your Stars
Anita leert je schrijven vanuit je hart voor je klant
Wat ik zo fantastisch vind aan Anita? Haar ongezouten feedback met humor. Ze zorgt voor de nodige zelfspot die zo ontwapenend en helpend werkt. Ik was best sceptisch over het leren zelf webteksten schrijven. Als dyslect dacht ik niet dat dat mogelijk was. Ze haalde het beste uit me leerde met dat als ik vanuit mijn hart kan spreken ik ook kan schrijven in de taal van mijn klant. Het heeft me al klanten opgeleverd.
P.S.: Ze geeft je ook inzicht in jezelf en je aanbod en de nodige trap onder je kont van tijd tot tijd. Dat was ook precies wat ik nodig had als ADD'er met de focus van een grijze garnaal. Bedankt Anita! Je bent zo waardvol, keep it up!
RED schrijft review
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ze leert je schrijven!
Anita schrijft met je mee maar ze neemt het niet over: ze leert je schrijven! Stap voor stap , behapbaar en altijd persoonlijk. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen , ze motiveert en legt uit waarom iets belangrijk is. Geen vraag is te gek , ze vind de woorden die ik zelf soms kwijt ben als beelddenker. Zoveel waarde in alles wat ze doet met tekst. Ze zet je aan , in je eigen bedrijf!
Review RED schrijft
Ms. Nameless
Add Your Stars

Goede teksten voor je website

Schrijf tekst

Weg met alle ruis en afleiding

Te veel woorden, weinig inhoud. Met dit soort teksten is het vechten tegen de bierkaai.

Schrijf tekst

Doei ingewikkelde zinnen

Lange muren van tekst, eeuwige opsommingen? Doei Doei!
Schrijf tekst

Communiceer in de taal van je doelgroep

We schrijven in normale mensentaal die iedereen begrijpt.

Schrijf tekst

Conversiegericht, dus gericht op actie!

Niemand komt in beweging van hersen dodende taal, dus daar komt meteen verandering in!

Schrijf tekst

Kom boven het maaiveld uit

Wat jij doet is misschien uniek, maar wie jij bent is nog veel unieker! Je leert je eigen woorden te gebruiken.
Schrijf tekst

Retescherp in beeld hoe goed jij bent

Wat jij doet is zo vanzelfsprekend voor jou, dat je in de valkuil trapt om hier amper over te schrijven.
Leer webteksten schrijven
Jij kan het ook

Ervaar hoe waardevol een interview is

Waar zit het 'm toch in dat jij je doelgroep niet aanspreekt? Dat gaan wij ontdekken! Het hele traject start met een diepte-interview. Jij weet namelijk al waar het mis gaat. Alleen heeft niemand je ooit de vragen gesteld, waarmee jij dit boven water kreeg. 

Ja, dit wil ik!
Bekijk hoe jij goede tekseten leert schrijven

Helder verhaal, converterend geschreven

  Van psychologie tot tekst
  We zijn de hele dag door afgeleid. Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat je spot-on bent met je marketing. Toen ik voor het eerst aan de slag ging met psychologisch schrijven dacht ik alleen maar “shit, dit had ik eerder moeten weten”. Dat had mijn werk zo veel makkelijker én effectiever gemaakt. Nu leer ik je niet de diepste details en kennis, maar ik leer je toepassen.

  Zo kost het jou geen uren studie en heb je toch die converterende tekst binnen no-time klaar.

  Doei Tante Toos, hallo nieuwe klant!
  Stap in de belevingswereld van je klant en schrijf vanuit zijn of haar perspectief. Dan gaat je opvallen dat je al snel andere pijnen, wensen en verlangens deelt dan dat je nu doet. Ik help je om meer vanuit je klant te schrijven. Op zo’n manier, dat je alles noemt wat nodig is, zonder langdradig en saai te worden. We pakken de rode draad van jouw verhaal.

  Waarom een rode draad?
  Het gaat om 10% van wat jij nu deelt. De overige 90% is ruis, afleiding, storend en saai. Tante Toos is trots op je. Want je sluit keurig aan in het rijtje van bescheiden ondernemers. Ik wil dat je boven jezelf uithangt, exact noemt waar jouw waarde ligt. Op zo’n manier dat degene die jouw hulp nodig heeft, meteen voelt: dit wil ik!

  In 3 stappen jouw webtekst klaar

  Diepte interview

  Ik stel de vragen die jij nodig hebt om er echt achter te komen waar je nu zo goed in bent. Dat heb je nodig, want je hebt blinde vlekken.


  Omdat het kunstje wat jij doet, voor jou zo makkelijk en vanzelfsprekend is. Hierdoor mis je de rode draad in je boodschap en vind je het moeilijk te omschrijven wat nu precies het resultaat is van wat jij doet.

  Home, aanbod en over mij pagina

  Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving. Hierin staan video's en voorbeelden, waarmee jij de tekst van je 3 belangrijkste webpagina's stapsgewijs opbouwt. 


  Je leert wat het doel is van elke pagina. Waarom tekst op een bepaalde manier opgebouwd moet worden. 

  Feedback!

  Heb jij je teksten klaar? Mooi! Dan stuur je ze naar mij toe. Ik vergelijk ze met de input uit het diepte-interview.


  Zo check ik of ik de persoon die ik gesproken heb uit je tekst haal. En vooral: of je hier schrijft voor je klant. Ik sta naast je en samen gaan we voor teksten die 100% bij jou en je doelgroep passen.
  Schrijf je teksten

  Aan de slag met je socials, mails en blogs

  Je krijgt aanvullend op de hele training toegang tot 3 extra modules. Waarmee jij op de meest simpele manier een strategie maakt voor je social media, blogs en e-mailmarketing. 

  Neem een kijkje in de training

  Whoehoe! Winnaar, jij besluit om mee te doen? Dan mag je jezelf hieronder aanmelden en jouw betaalwijze kiezen. Je mag ook in termijnen betalen. Daarna krijg je meteen toegang tot de gesloten leeromgeving. Hier boek je zelf jouw interview en heb je meteen een half jaar toegang tot de video’s en aanvullende modules.

  Wat nu als je er niks aan hebt?
  Gelukkig is dit nog nooit voorgekomen! Maar ik ben bereid je elke Euro terug te betalen als je de training écht waardeloos vindt.

  RED schrijft modules
  € 1497,-

  Schrijf jouw webteksten traject

  • Word geïnterviewd door mij, samen zetten wij jouw potentiële klant goed op de kaart, zodat jij weet voor wie jij schrijft. En jij ook weet hoe je verwoord waarom mensen bij jou moeten zijn.
  • Krijg toegang tot alle video's waarmee jij de 3 belangrijkste pagina's voor je website schrijft.
  • Krijg toegang tot de aanvullende schrijftraining waarin je leert hoe je praktisch je teksten hergebruikt voor meerdere kanalen. 


  Het enige online programma inclusief begeleiding voor het schrijven van jouw teksten. Op jouw manier.  

  Ja! Ik ga ervoor! 


  Held! Jij weet wat ondernemen is

  Aanbod webteksten laten schrijven

  Wat gebeurt er nadat ik mij heb ingeschreven?

  Je krijgt meteen toegang tot de video's en templates. Hiermee start je ook meteen jouw traject. Is dat onhandig? Waarschijnlijk wel. Want je hebt er geen tijd voor, het komt nu niet uit, je gaat het volgende maand doen. Kortom: je blijft in hetzelfde patroon als je altijd al zat. Ik wil je laten zien dat je het ook 'even tussendoor' kan doen.

  Zit ik ergens aan vast?

  In zoverre dat je instapt en betaalt. Als het allemaal echt heel moeilijk en lastig is ben ik er om jou te helpen.

  Wat kost het als ik mijn teksten laat schrijven?

  Doe ik niet meer. Voorheen vroeg ik € 1500,- voor 1 pagina. De gemiddelde betere copywriter zit op een uurtarief van € 90,- per uur. Dus tel maar uit je winst! Jij komt uit je sleur en schrijft straks alle copywriters eruit!

  Waarom focus jij jezelf op webteksten?

  Hier komt zo veel in samen: SEO, conversie, je klant, jij als ondernemer. Al die andere teksten zijn veel te saai. Als je jouw webteksten kan schrijven, schrijf je alles.

  Kan ik gespreid betalen?

  Ja, je mag ook in 2 termijnen betalen.

  Bouw je ook websites?

  Nee, ik kan het wel. Maar het is niet mijn vak. Daarom heb ik meerdere webbouwers in mijn netwerk zitten. Heb je iemand nodig? Stel mij gerust de vraag.

  Jouw succes komt eraan

  Anita Rozendaal
  Geef je op!
  Schrijf je in voor het traject
  € 497,-

  Schrijf jouw webteksten traject

  Liever eerst een één-op-één gesprek?


  Twijfel je echt of dit iets voor jou is, maar ben je wel heel nieuwsgierig naar wat het jou te brengen heeft? Snap ik. Daarom kan je ook instappen door alleen het eerste interview met mij te doen. In dit gesprek help ik je niet alleen door goede vragen te stellen. Maar sla ik ook meteen dingen plat. Ik prik door je eigen ruis en b*llshit heen. Zodat jij een concrete, sterke boodschap overhoudt. 

  Besluit je daarna om in te stappen? Dan wordt dit gesprek verrekend met de rest van het traject. Dus dan krijg je € 497,- korting op het complete traject. 

  Is er toch nog twijfel?

  Vertel gerust waar jij tegenaan loopt. Ik geef jou zo objectief mogelijk advies! 

  Open direct zonder mail
  Leer webteksten schrijven