Je wil een winstgevende website

Alleen het belangrijkste onderdeel (tekst) ontbreekt nog.. 

Je nieuwe website komt eraan
De techniek wordt gefikst. Maar je loopt vast met het belangrijkste onderdeel van je website: de teksten. Het kost je tijd. Het lukt niet. Wat er staat is het ‘m nog nét niet helemaal. En je hebt geen idee hoe je teksten zo schrijft, dat je bezoekers meteen besluiten dat ze gebruik willen maken van jouw aanbod. Tot nu toe, heb je omschreven wat je logisch leek. 

Zelfs na 1,5 jaar krijg ik nog steeds aanvragen van klanten op basis van de tekst op mijn website omdat het meer hen meer aanspreekt. Nog steeds blij met Anita!

Renate - PRDN gedragstraining

Je teksten zijn een online verkoopgesprek

Waarom zoveel bezoekers nooit klant worden
Ruim 100 bezoekers per dag en nul inschrijvingen op een mailinglijst. En nog minder aankopen.
Dit zijn websites die alleen geld kosten. Negen van de tien keer worden websites gebouwd als feest van herkenning voor jezelf.
Alles wat jij belangrijk vindt staat erop.

Dat betekent dat alleen een kopie van jezelf klant wordt bij jou. Dat is toch verre van logisch? 

Wat heb je aan mijn hulp?
Kijk, ik ben ook liever buiten dan dat ik zit te typen. Dus dat jij weinig zin hebt om te schrijven, snap ik als geen ander. Maar het gaat mij te makkelijk af om er niks mee te doen. Dus besloot ik om mensen te helpen, die schrijven wel moeilijk vinden. Of er simpelweg te druk voor zijn. 


Alleen webteksten 

Van alle vormen van tekst die ik kan schrijven, koos ik ervoor mijzelf te specialiseren op websteksten. Omdat er een hele wereld schuilgaat achter een succesvolle, verkopende website. Ondanks ik hele leuke sinterklaasgedichten, mails en social media berichten kan schrijven. Ben ik geen manusje-van-alles. Maar een specialist. Ik weet: 


  • Hoe je denkt vanuit je klant.
  • Het gedrag van je websitebezoeker te voorspellen.
  • Heel je website te beoordelen door de bril van je klant.


Meteen naar het aanbod
Praktisch en nuchtere teksten
Helpt je verder

Precies goed 

Om klanten te werven moeten je teksten kort zijn. Precies genoeg om iemand binnen 3 minuten een keuze te laten maken. Voor jou, of je concurrent. Want vergelijken doen ze. Geloof mij. 

Maximaal klantgericht

Tekst is belangrijk. Maar zoals je hart alleen klopt als er bloed stroomt. Werken teksten alleen als je hele website logisch is voor jouw bezoeker. Je wil dus hulp van iemand die schrijft én je website beoordeelt. 

Duidelijke taal

Termen als conversie, leads, mailings, seo, snippets, slugs en meta.

Kunnen we alsjeblieft weer even normaal doen? Je bent geen online marketeer. 

Teksten laten schrijven, je krijgt:

Complete teksten, toegespitst op jouw bezoeker
Na je aanvraag neem ik contact met je op om even kennis te maken. Als het klikt, gaan we verder en plan ik een diepte-interview met je in. Door goede vragen te stellen kom ik er precies achter wat we wel (en niet) op je website moeten plaatsen.

Een stukje magie
Na een goede voorbereiding voor mijzelf, ga ik aan het schrijven. Binnen  2 weken ontvang je de conceptuele teksten. We gaan er samen doorheen en waar nodig passen we tekst aan. Als jij tevreden bent krijg je definitieve versie. Werk je met een webbouwer? Dan lever ik de teksten zo aan, dat duidelijk is waar wat moet komen te staan. 

Persoonlijke nazorg
Je krijgt een complete websitereview. Zodat de teksten optimaal hun werk gaan doen. Wanneer je dat wilt, is aan jou. Dit kan voordat ik de teksten aanlever. Of daarna. Gedurende een halfjaar blijf ik beschikbaar als jouw vraagbaak. 

Met als resultaat
Bezoekers die sneller klant worden. Omdat: 

  •  Ze vertrouwen hebben in je bedrijf. 
  •  Je de risico's hebt geëlimineerd die ze tegenhouden voor een aankoop. 
  •  Het hele proces van binnenkomen tot afrekenen simpel en klantgericht is. 

Concreet

In een persoonlijk diepte-interview zorg ik ervoor dat ik precies weet wie, wat, waar en voor wie. 

Uiteraard zorg ik ervoor dat ik alles aanlever om je website beter vindbaar te maken in Google. 

Tekst is 1, maar de website eromheen bepaalt mede het succes. Daarom krijg je een complete review.

Nadat je website is bijgewerkt en de teksten klaar staan, zet ik samen met jou de puntjes op de i. 

Ik blijf beschikbaar als jouw vraagbaak en adviseur. 

Een mooi compliment van de meest recente opdracht

Het eerste gesprek met Anita liep gelijk goed

Even kletsen, snel naar de inhoud. Eerst werd goed onderzocht of Anita ons verhaal zou kunnen overbrengen in een goed leesbaar verhaal. Dat is boven verwachting gegaan.


In een ontspannen interview met goede vragen heb ik het hele ontstaan, groeien en doel van ProMix kunnen vertellen. Anita kan goed doorvragen maar blijft beschaafd. Dat geeft direct vertrouwen. Toen de conceptteksten kwamen was ik echt verbaasd!


Wat een goede weergave van de gesprekken, absolute klasse! Na een paar correcties is alles keurig per onderdeel aangeleverd zodat we intern alles netjes kunnen ordenen. Anita is echt een aanrader om mee samen te werken. Afspraak is afspraak en tijd is tijd. En dat lijkt tegenwoordig uniek!

Samenwerking RED schrijft
Gerrit - ProMix

Tekst 2.0

Tekst is 2x zo belangrijk als het uiterlijk van je website. Maar er is meer. Alle acties om je website heen hebben ook invloed op je succes. Ik neem je hele website door en geef concrete adviezen.

Alles vanuit je klant benaderd

Voor mij is het vanzelfsprekend, maar ik wil 'm toch even noemen. Alles wat er op papier komt, moet klantgericht zijn. 

Echte samenwerking

De klik is het belangrijkst. Pas als die klik er is, gaan we samenwerken. Dat maakt het makkelijk om je ideeën en vragen bij mij over de schutting te gooien. Open, eerlijk en lekker duidelijk! 

Teksten voor professionals

Jij blijft de expert

Sla de brug tussen jouw aanbod én datgene wat mensen nodig hebben om klant te worden. Als ervaren interviewer kom ik er binnen no-time achter waarom mensen bij jou klant willen worden. 

Samenwerking met webbouwers

Heb je al een webbouwer? Dan zorg ik ervoor dat de teksten zo worden aangeleverd dat hij of zij ze meteen kan plaatsen.

Begrijp de keuzes

Snap het idee achter de adviezen. Je krijgt praktische tekst en uitleg in een persoonlijk opgenomen video. Zonder de welbekende Engelse marketingbegrippen. 

Slimme zet: laat je teksten schrijven

Tekst en advies tot 5 pagina's

Voor 5 pagina's

4990,-
Start vrijblijvend

Tekst en advies 6 tot 10 pagina's

Voor 6 tot 10 pagina's

7559,-
Start vrijblijvend

Tekst en advies vanaf 10 pagina's 

Vanaf 10 pagina's  

vanaf 9850,-

Start vrijblijvend
100% tevreden, niet goed? Geld terug.

De teksten worden altijd naar volledige tevredenheid geschreven en aangepast. Lukt dit mij echt niet?

Dan krijg je jouw geld terug. Gelukkig zou je de eerste zijn! 

Altijd positieve samenwerking

Ervaringen met mijn teksten

Anita kijkt verder
Ze heeft uitstekend met ons meegedacht en ons geholpen met het leggen van een goede basis. Anita helpt je niet alleen met je vraag/probleem maar kijkt ook verder. Stelt de juiste vragen en doet net even dat beetje extra.
Erik - Plesanto
"Geweldig"

In de eerste instantie heb ik Anita gevraagd om een tekst te schrijven voor mijn landingspagina. Het contact was heel prettig en over de tekst kan ik duidelijk zijn "geweldig".
Op het moment dat ik een vernieuwde website ging maken hoefde ik niet lang na te denken. Anita heeft op mijn website heel goed kunnen verwoorden wat er in mijn hoofd zat.

Annelies - Zeeuws Paardengedrag

Niks is te veel

Het is fijn samenwerken met Anita. Ze is altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden en mij verder te helpen. Dankzij haar heb ik inzicht gekregen in wat belangrijk is in onze klant-wervende marketing. 

Alex - Zomers Koel

Aanbod webteksten laten schrijven

Wat gebeurt er nadat ik meer informatie heb aangevraagd over je aanbod?

Ik neem contact met jou op om door te nemen wat je precies nodig hebt. Wat ik wil weten is: hoe gebruik je jouw website binnen je bedrijfsstrategie. Wat wil je eruit halen? En waar sta je nu? Is de investering op dit moment verstandig om te doen of kan je beter op iets anders inzetten? Hoe denk je dat mijn hulp jouw website naar een hoger niveau gaat tillen?

Dit wil ik scherp hebben voordat we gaan samenwerken.

Zit ik ergens aan vast?

Pas als je een factuur krijgt, zit je eraan vast.

Schrijf je voor iedereen?

Nee. Ik schrijf alleen voor ondernemers waar wat te winnen valt. Ondernemers die scherp hebben waar ze naartoe willen. Een concrete doelgroep bedienen. Scherp, strategisch en praktisch zijn.

Hoe weet ik zeker dat je over onze branche kan schrijven?

Deze vind ik leuk! Omdat dit je grootste valkuil is. Je wil juist dat elke knuppel jouw teksten snapt. Dus wat is de toegevoegde waarde dat ik schrijf over jouw vakgebied? Natuurlijk is het handig dat ik begrijp waarom jij er bent voor jouw klant. Daarom start ik met een diepte-interview. Maar uiteindelijk schrijf ik vanuit je klant, de persoon die een ander kennisniveau heeft dan jij hebt.

Kan ik gespreid betalen?

Ja, ik ben bereid om met je mee te denken en je zoveel mogelijk te helpen.

Bouw je ook websites?

Nee, ik kan het wel. Maar het is niet mijn vak. Daarom werk ik samen met een webbouwer. Binnenkort lanceer ik hier een nieuwe dienst voor. Tot die tijd komt dit aan bod in het kennismakingsgesprek.

Heb je nog iets van mij nodig?