Meteen naar de inhoud
Anita in Oostenrijk

Anita, aangenaam!

Wie ik ben in vier woorden:
Gepassioneerd, enthousiast, sociaal dier.

Over dieren gesproken
Niemand stond ervan te kijken dat ik de opleiding als paraveterinair ging volgen. Iets met ‘beestjes’ paste helemaal bij mij. Wat veel mensen vergeten bij dit beroep, is dat het fenomeen mens minstens zo belangrijk is. In de dierenkliniek draait alles om communicatie. 

Op school was ik geen voorbeeld leerling
Totdat ik mijn opleiding tot paraveterinair ging doen was ik liever tussen de paarden, werken of de hond uitlaten. Om mijzelf meer kans te geven op de arbeidsmarkt, heb ik mijn Bachelor Diergezondheid en Management gehaald. Tegen beter weten in, heb ik tijdens deze opleiding veel gezien en geleerd. Met name op het gebied van marketing, organisatiekunde en onderzoek doen op academisch niveau ben ik heel wat wijzer geworden. 

Nooit gedacht dat ik zou gaan schrijven
Grammatica en spelling is vies. Het is gewoon saai, suf en stoffig. Dat ik zou gaan schrijven had ik nooit verwacht. Tot op heden vond ik het heel vanzelfsprekend dat je zonder moeite een goed stuk tekst kon typen. In de praktijk bleek dat tegen te vallen.

‘Anita, wil jij mij helpen met die sollicitatiebrief?’. ‘Anita, wil jij voor mij deze e-mail eens overlezen’? ‘Jeej, Anita, wat heb je dat goed omschreven’. En zo ontstond het idee om ‘iets’ te gaan doen met schrijven. 

Verhaal dat verteld moet worden
Ik weet hoe hard het werken is in de dierenbranche en hippische sector. Om dan tussendoor ook nog eens tijd te besteden aan je website, social media valt niet mee. En toch wordt het steeds belangrijker. Het aantal dieren in Nederland stijgt, evenals het gebruik van internet en andere media. Ik gun iedereen de mogelijkheid om zichzelf goed te positioneren en zich te kunnen onderscheiden van de ‘grote jongens’. Want ik heb veel bewondering voor je werk. Daarom help ik jou om jouw boodschap te verwoorden en een unieke stem te krijgen in een oerwoud van schreeuwende concurrentie.

En verder
Heb ik altijd iets te doen, echt een bezig bijtje. Ik ga graag motorrijden, naar de paarden of met mijn fotocamera op pad. En zoals veel mensen, spreek ik graag af met vrienden en familie.

Je zou kunnen zeggen dat ik vrij avontuurlijk ben. Dat klopt ook wel, ik zoek uitdaging en zie overal kansen in.

Positief nieuwsgierig
Ik wil alles weten!  Je mag mij midden in de nacht wakker maken voor een inspirerend verhaal. Te sparren over ondernemerschap, marketing, copywriting en dieren natuurlijk!

Dus wat is jouw verhaal?

Ik stel je ook graag voor aan mijn favoriete dieren
Kat
Binky: onze rode kater!
Anita en hond
Voor eeuwig in het hart: Fjindera
Contact RED schrijft
Bono: onze Bonte Boer
Paard Anita
Mijn bijrijdpaardje: Quatertmerrie Phyllis

Anita is:

Nieuwsgierig

Schrijven is een vaardigheid, je kunt een hoop leren, maar je moet het vooral doen. Het belangrijkste is dat ik mijzelf als tekstschrijver wil verplaatsen in jouw situatie, markt en aanbod. Wees gewaarschuwd! Want ik stel goede vragen!

Is niet snel tevreden

Ik flans niet snel iets in elkaar om makkelijk en snel te verdienen. Mijn doel is om jou echt verder te helpen in de professionalisering van je communicatie- en marketing.

Leergierig

Mijn honger naar meer kennis en inzichten is nooit gestild. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe informatie, inzichten en ontwikkelingen. Marketingplatforms als Frankwatching.com, IMU zijn favoriet. Daarnaast ben ik altijd in de weer om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen.

Op de hoogte

Het is belangrijk om te weten wat er speelt in de markt. Gelukkig heb ik een groot netwerk waar ik geregeld mee in gesprek ben. Ik vind het ook leuk om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen.