Maak kennis

Wie

Met wie heb jij te maken?

Wie ik ben in drie woorden:

Gepassioneerd, enthousiast, sociaal dier.

En verder:

Heb ik altijd iets te doen, echt een bezig bijtje. Ik ga graag motorrijden, naar de paarden of met mijn fotocamera op pad. En zoals veel mensen, spreek ik graag af met vrienden en familie.

Je zou kunnen zeggen dat ik vrij avontuurlijk ben. Dat klopt ook wel, ik zoek uitdaging en zie overal kansen in.

Beestjes: 

Als klein meisje kon ik geen enkel dier voorbij lopen zonder even te gaan buurten. Tegen alle adviezen van paps en mams in (eerst vragen of je mag aaien) stormde ik overal op af. Is het vanzelfsprekend te noemen dat ik de opleiding paraveterinair ben gaan volgen? Ik denk het wel.

Het zit er gewoon in, ik kan er niets aan doen. 

Interesses:  

Als bezig bijtje ben ik heel nieuwsgierig, ik wil alles weten en leren. Op dit moment verdiep ik mijzelf extra in:  contentmarketing, digital marketing en het ondernemerschap. Door diverse podcasts en webinars te volgen of  e-books en blogs te lezen blijf ik op de hoogte van de trends.

Het is reuze fascinerend wat voor (onbewuste) invloed jij hebt als ondernemer op jouw potentiële kant. Tekst is daar slechts een onderdeel van, maar wel een cruciaal  onderdeel. Het vertelt wie jij bent en wat jij te bieden hebt in zowel online – als offline communicatie.

Dus wat is jouw verhaal?

Mijn achtergrond

Wanneer je van het Vmbo afkomt wordt geacht dat je weet wat je wilt gaan doen en een studiekeuze kan maken. Helaas was dat voor mij niet zo simpel. Na een open dag bij het Edudelta college in Goes sprak de opleiding van paraveterinair dierenartsassistente mij enorm aan. 

Zodoende heb ik alvorens mijn inschrijving bij een dierenarts in de buurt gevraagd of ik mee mocht lopen. Na een aantal meeloopdagen wist ik het zeker; ik wilde paraveterinair worden!

In 2013 studeerde ik cum laude af bij het Groenhorst in Barneveld. Met het gevoel dat ik meer in mijn mars had en de mogelijkheid om door te leren zonder schuld, zijn de aanleiding geweest om door te leren. 

In 2018 had ik eindelijk mijn diploma! Met vallen en opstaan (ik ben geen ‘schoolbank type’) was ik veel wijzer geworden.

Het meeste heb ik opgestoken tijdens de Minor Ondernemerschap en hier is het idee voor RED al geboren. 

Omdat ik eerst werkervaring wilde opbouwen ben ik gaan werken bij een groot veevoederconcern waar ik nog steeds werk. Tegelijkertijd steek ik mijn vrije uren in het schrijven van teksten voor o.a.:

  • Paardencolumns.com
  • De huisdierenapp
  • Vedias

Ik hoop in de toekomst nog meer te mogen doen met contentmarketing binnen onze prachtige sector!

Leergierig

Schrijven is een vaardigheid, je kunt een hoop leren, maar je moet het vooral doen. Toch is leergierigheid handig als je wilt weten wat de nieuwste technieken en trends zijn.

Is niet snel tevreden

Het kan altijd beter, daarom ben ik pas tevreden als jij dat ook bent.

Inzicht in de markt

Het is belangrijk om te weten wat er speelt in de markt. Gelukkig heb ik een groot netwerk waar ik geregeld mee in gesprek ben.