Headerfoto schrijf teksten voor je business

Stijg boven de markt uit met jouw content

Training voor coaches, therapeuten en dienstverleners

Ik wil meteen aan de slag


Stijg boven de markt uit met jouw content

Training voor coaches, therapeuten en dienstverleners

Schrijf makkelijker teksten voor jouw business

Krijg inzicht in je eigen goud

Mensen doen zaken met mensen. En we proeven het wanneer jij teksten deelt die  nét niet 100% jij zijn. Wil jij echt een verpletterende indruk achterlaten? Gebruik dan teksten zonder cliché termen, stijg uit boven de massa, door te doen waar jij goed in bent: jezelf zijn.

Jouw probleem is alleen, dat je het allemaal wel kan vertellen. Alleen niet geconverteerd krijgt in tekst. Daar kom ik om de hoek kijken.


 • Als ervaren copywriter weet ik wat jij nodig hebt om converterende teksten te schrijven.
 • Samen zorgen wij dat jij je autoriteit claimt en jezelf sterk positioneert. 
 • Met mijn hulp krijg jij inzicht in je eigen goud en spreek jij makkelijker jouw droomklant aan.
Oh hou op, ik kom al


Bekijk meteen het aanbod

Met mijn hulp schrijf jij sneller, eenvoudiger en makkelijker teksten die 'eigen' zijn. Zodat jij jezelf sterk positioneert en inspeelt op het verlangen van jouw klant.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Anita leert je schrijven vanuit je hart voor je klant
Wat ik zo fantastisch vind aan Anita? Haar ongezouten feedback met humor. Ze zorgt voor de nodige zelfspot die zo ontwapenend en helpend werkt. Ik was best sceptisch over het leren zelf webteksten schrijven. Als dyslect dacht ik niet dat dat mogelijk was. Ze haalde het beste uit me leerde met dat als ik vanuit mijn hart kan spreken ik ook kan schrijven in de taal van mijn klant. Het heeft me al klanten opgeleverd.
P.S.: Ze geeft je ook inzicht in jezelf en je aanbod en de nodige trap onder je kont van tijd tot tijd. Dat was ook precies wat ik nodig had als ADD'er met de focus van een grijze garnaal. Bedankt Anita! Je bent zo waardvol, keep it up!
RED schrijft review
severine bollaerts
Ze leert je schrijven!
Anita schrijft met je mee maar ze neemt het niet over: ze leert je schrijven! Stap voor stap , behapbaar en altijd persoonlijk. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen , ze motiveert en legt uit waarom iets belangrijk is. Geen vraag is te gek , ze vind de woorden die ik zelf soms kwijt ben als beelddenker. Zoveel waarde in alles wat ze doet met tekst. Ze zet je aan , in je eigen bedrijf!
Review RED schrijft
Alina Visser

Tevreden en resultaat

Anita heeft mij op scherp gezet; met zowel het schrijven van teksten maar ook hoe ik mijn boodschap krachtig overbreng. Dit heeft er voor gezorgd dat ik, nog voordat mijn website aangepast was, op social media met verschillende posts viral ben gegaan (80k en +100K views). Daarnaast is het ook een leuk mens met humor en stond ze elke keer weer voor me klaar.

Review Hanneke
Hanneke Voermans

Converteer op alle kanalen 

Schrijf tekst

Je start met een 1 op 1 kick-off

Ik ga je interviewen. Dit gesprek wordt opgenomen en hieruit haal je al veel belangrijke inzichten. Met deze nieuwe inzichten begin je met de teksten voor je website. Waarom? Omdat hier een basis ligt voor de rest van je marketing. Je schrijft over: jezelf, je aanbod en je leert hoe je de aandacht pakt van je doelgroep.

Schrijf tekst

Je gaat aan de slag met de afspraken die wij maken

Wat heb jij op dit moment als eerste nodig? We gaan samen aan de slag met wat jij op dit moment het hardst nodig hebt. Tekst voor je website, eindelijk je mailing opstarten of toch eerst een goed plan maken voor je socials? 
Schrijf tekst

Je stelt je vragen, feedback of roept om hulp

Loop je vast? Dan heb je mij aan je zij! Samen maken we jouw teksten nog meer spot-on! 

Schrijf tekst

Na 3 maanden heb jij voor de rest van je ondernemerschap de schrijfskills onder de knie

Zodat jij de rest van je leven als ondernemer weet hoe je converterend schrijft.

Schrijf samen je content
Jij kan het ook

Vind snel de woorden die jij zoekt

Vind je het moeilijk om precies de woorden te pakken die vertellen wat jij doet? Op een manier die bij jou past, maar bovenal, die ook aanslaat bij jouw nieuwe klanten. Dat kan ik mijzelf heel goed voorstellen! Daarom sta ik naast je, prik ik door je heen en gaan wij focussen op de rode draad in jouw business:


Wat is datgene wat jij beter doet dan wie dan ook? Hoe verwoord je dit op zo een manier dat je onvergelijkbaar bent. En op een manier dat jouw nieuwe klant denkt "shit, het is net of ze mij gisteren gesproken heeft. Hier staat precies wat ik zoek".  

Ja, dit wil ik!
Bekijk hoe jij goede tekseten leert schrijven

Stijg uit boven de massa

Esra
Tijdens mijn gesprek met Anita ontdekte ik dat mijn boodschap soms niet helder overkwam, doordat ik mij onbewust richtte op verschillende doelgroepen.


Als unschool-coach werk ik vol passie en uiteraard wil ik mijn visie duidelijk communiceren, zodat ik ouders (die op zoek zijn naar een alternatieve en vrijere manier van leren) op een effectieve manier kan bereiken. Dankzij de inzichten en ondersteuning van Anita heb ik mijn webteksten en aanbod opnieuw bekeken en aangepast.  


Het resultaat?  Een hernieuwde energie die door mijn bedrijf stroomt en een directe toename in interesse van nieuwe volgers en klanten. Ik had direct weer aanvragen voor gesprekken en nieuwe klanten in mijn online community!


Mijn aangepaste webteksten en nieuwe blogs sluiten nu veel beter aan bij ouders die zich aan het oriënteren zijn op thuisonderwijs.  Ik ben enorm dankbaar voor onze waardevolle gesprekken en de ondersteuning die ik van Anita heb ontvangen. Het voelt nu allemaal veel lichter, waardoor ik met nog meer plezier aan mijn bedrijf. Voor iedereen die helderheid zoekt in het vinden van de juiste doelgroep en het schrijven van effectieve webteksten en blogs, kan ik Anita van harte aanbevelen. Haar begeleiding maakte voor mij echt het verschil waar ik naar op zoek was.
Esra Spring in 't Veld - Leven Zonder School 

Persoonlijke één-op-één begeleiding

Je mag mij vertellen wat je doet. Waarom dit zo bijzonder is. En wat jou anders maakt dan je concullega. Ik ben jouw sparringpartner op het vlak van je positionering, aanbod en contentstrategie. Hierbij focus ik op eenvoud. Want ik ben allergisch voor ingewikkeld gedoe. Brengt je ook niet verder. We halen naar boven wat je al goed kan, wat je van nature goed doet. Zodat je zonder moeite een magneet wordt voor je doelgroep.

Inhoud en aanpak van onze samenwerking

1. Na je aanmelding

Zodra jij jezelf hebt aangemeld krijg jij per e-mail een overzicht van wat wij de komende periode gaan doen en wat er allemaal op het programma staat. Ook vul je een vragenlijst in, zodat mij duidelijk wordt waar jij op dit moment de meeste behoefte aan hebt. Daar gaan wij aan werken. Tot slot, plan jij onze kick-off in. 

2. De eerste stap, onze kick-off

Zodra jij besluit om mijn hulp in te schakelen, plannen we onze kick-off. Tijdens dit gesprek gaan wij de diepte in op wat jou zo bijzonder maakt. Zodat jij hierna veel scherper hebt staan waarvoor mensen bij jou komen én hoe jij dit lekker verwoord.


Ik geef je meteen een opdracht mee zodat jij aan de slag gaat met wat jij nu nodig hebt. Dit ontvang je ook in een replay en korte samenvatting per e-mail. 

3. Strategiegesprek

Na de kick-off, hebben wij een tweede gesprek. Hierin help ik je een strategie opzetten en maken wij een prioriteitenlijstje met concrete afspraken. Die haalbaar zijn voor jou. Zo heb je een helder plan én doel, om snel te groeien met jouw bedrijf. 

4. Drie x een live uur sparren

Hoe fijn is het dat jij jouw ideeën kan delen met iemand anders? Dat jij jezelf even kan ophangen aan iemand die een nieuwe en frisse kijk heeft op je bedrijf. Maar bovenal, je het gevoel geeft dat je gedragen wordt? Met 3 extra sparsessies, spreek jij mij in totaal 5 keer gedurende de 3 maanden. Naast de Whatsapp support die jij fulltime van mij krijgt.

5. Zes x feedback op je teksten

Zodra jij besluit om mijn hulp in te schakelen, plannen we onze kick-off. Tijdens dit gesprek gaan wij de diepte in op wat jou zo bijzonder maakt. Zodat jij hierna veel scherper hebt staan waarvoor mensen bij jou komen én hoe jij dit lekker verwoord.


Ik geef je meteen een opdracht mee zodat jij aan de slag gaat met wat jij nu nodig hebt. Dit ontvang je ook in een replay en korte samenvatting per e-mail. 

Extra: Toegang tot praktische opdrachten en fulltime WhatsApp support 

Heb jij even iets nodig om op terug te vallen zonder mij? No worries! Ik heb een online omgeving vol video's met praktische schrijfopdrachten, die makkelijk én eenvoudig zijn om te doen. Zo heb jij altijd input voor het schrijven van jouw content.
Opdrachten om te leren schrijven

Altijd tools bij de hand om op terug te vallen

Naast de Whatss app support, krijg je toegang tot makkelijke en eenvoudige opdrachten, die jij altijd erbij kan pakken als je even vast loopt met je teksten. In de online omgeving staan voorbeelden, templates en opdrachten die jou helpen om jouw teksten spot-on te krijgen. Maar vooral, ook om op een eenvoudige manier van de grond te komen en consistent aan je bedrijf te bouwen.

Iedereen kan goed schrijven, maar er is er maar 1 zoals jijIk ben ervan overtuigd dat iedereen goede content kan schrijven. Die het meest ‘eigen’ blijft als je zelf schrijft. En dat is waarna mensen kopen. Na het lezen van eigen, persoonlijke, gerichte, makkelijke en krachtige content. Die het vertrouwen geeft dat ze kopen van een autoriteit in de markt. En zelfs met een klein klantenbestand of weinig ervaring, heb je al autoriteit opgebouwd. Ik help je dit gebruiken!


Ik schreef voor bijna 100 ondernemers

Als copywriter ben ik (anders dan een 'tekstschrijver'), continu op zoek naar 'whats in it for them?' Ik wil geen correct geschreven, brave teksten. Ik wil psychologisch slimme teksten, die precies passen in de belevingswereld van jouw klant. Zodat ze perfect de brug slaan tussen wat jij te bieden hebt en wat je klant zoekt.

Hiervoor heb ik mijn eigen methode ontwikkeld. Passend bij de internetbezoeker anno nu.

null

Wat wil jij investeren? 

Meest uitgebreide optie

 Na 3 maanden, schrijf jij voor de rest van je ondernemerschap makkelijker, sneller en persoonlijker

1950,- 
In termijnen betalen is mogelijk

Tijdens deze 6 maanden krijg jij: 

 • 1 Kick-off waarin jij leert wat jouw goud is en waar jouw droomklant naar zoekt.
 • 1 Strategiegesprek om te achterhalen wat voor jou een slimme aanpak is en waarmee jij snel resultaat haalt.
 • 1 Keer per maand een livesessie met mij om de focus te houden, ideeën en vragen te delen. 
 • 6 keer feedback op je teksten.
 • Toegang tot praktische opdrachten zodat jij altijd input hebt. 
 • Continu support via WhatsApp.
 • Als bonus krijg jij een videoreview van jouw website en social media pagina's. 
Teksten schrijven voor je website

Maak content met power! 

Na onze samenwerking 


 • Heb jij inzicht in jouw eigen goud. 
 • Is jou duidelijk wat het diepgaande resultaat is van jouw aanbod. 
 • Weet jij waar jouw droomklanten helemaal op aan gaan. 
 • Schrijf jij converterend op alle kanalen zodat jij stijgt in omzet. 
 • Maak jij een verpletterende indruk en ben jij uniek zonder cliché termen. 
 • Stijg jij uit boJven de grijze massa, je domineert jouw markt. 
 • Weet jij wat je waard bent, dus durf én kan jij hogere prijzen vragen.


Het enige online programma inclusief begeleiding voor het schrijven van jouw teksten. Op jouw manier.  

Ja! Ik ga ervoor! 


Held! You've got this

Aanbod webteksten laten schrijven

Wat gebeurt er nadat ik mij heb ingeschreven?

Je krijgt meteen toegang tot de video's en templates. Hiermee start je ook meteen jouw traject. Is dat onhandig? Waarschijnlijk wel. Want je hebt er geen tijd voor, het komt nu niet uit, je gaat het volgende maand doen. Kortom: je blijft in hetzelfde patroon als je altijd al zat. Ik wil je laten zien dat je het ook 'even tussendoor' kan doen.

Zit ik ergens aan vast?

In zoverre dat je instapt en betaalt. Als het allemaal echt heel moeilijk en lastig is ben ik er om jou te helpen.

Wat kost het als ik mijn teksten laat schrijven?

Doe ik niet meer. Voorheen vroeg ik € 1500,- voor 1 pagina. De gemiddelde betere copywriter zit op een uurtarief van € 90,- per uur. Dus tel maar uit je winst! Jij komt uit je sleur en schrijft straks alle copywriters eruit!

Waarom focus jij jezelf op webteksten?

Hier komt zo veel in samen: SEO, conversie, je klant, jij als ondernemer. Al die andere teksten zijn veel te saai. Als je jouw webteksten kan schrijven, schrijf je alles.

Kan ik gespreid betalen?

Ja, je mag ook in 2 termijnen betalen.

Bouw je ook websites?

Nee, ik kan het wel. Maar het is niet mijn vak. Daarom heb ik meerdere webbouwers in mijn netwerk zitten. Heb je iemand nodig? Stel mij gerust de vraag.

Wil je eerst je vragen stellen? 

Vertel gerust waar jij tegenaan loopt. Ik maak tijd voor je vrij en luister naar je. 

Open direct zonder mail
Schrijf je teksten