Uniek aanbod 

   Uniek aanbod

Creëer moeiteloos jouw verhaal in klantentaal 

Zodat je teksten voor je marketing schrijft die van jou zijn

Creëer moeiteloos jouw verhaal in klantentaal

Zodat je teksten voor je marketing schrijft die van jou zijn

 • Krijg in 1 gesprek duidelijk wat je doet, voor wie je dit doet en waarom je dit doet.
 • Leer hoe jouw doelgroep verwoord wat ze nodig hebben. 
 • Ontdek hoe jij het schrijven van teksten voor jezelf veel makkelijker maakt.


Wat ga je doen?
Zodra jij jezelf aanmeldt, krijg je meteen een e-mail met een uitnodiging. Om in mijn digitale agenda een afspraak te maken. 

We gaan online 1 op 1 zoomen, en ik ga je helpen met jouw boodschap. Eerst door vooral veel goede vragen te stellen. Dit gesprek duurt ongeveer 2 uur, maar ik zet er geen klok naast. Dus we pakken de tijd die nodig is voor jou. 

Uit jouw antwoorden pak ik een rode draad. Sla ik dingen plat en leg ik de focus op jouw klant. Want dat is de persoon voor wie jij schrijft. 


Heb jij moeite met het vinden van jouw eigen boodschap?

Je weet best wat je doet. Je hebt ook al een handjevol resultaten. Maar om dit nu te verwoorden en op papier te zetten? Dat is lastig! 


Daar is dit aanbod voor bedoelt. Je krijgt een één-op-één met mij. Dit wordt opgenomen en die opname krijg jij toegestuurd. Zo kan jij altijd terugluisteren naar de conclusies die antwoord geven op de belangrijkste vragen van jouw business:

 • Wat doe je en wat is het resultaat?
 • Voor wie doe jij dit en wat zoekt jouw doelgroep?
 • Wie ben jij en wat maakt jou zo anders dan de mainstream. 

Webteksten leren schrijven

Jij schrijft voortaan moeiteloos en klantgericht

Online één-op-één gesprek van ongeveer 2 uur.   
Nu  € 497,-

Claim jouw plekje 
Eenmalig beschikbaar voor deze prijs

Foto bij traject vind jouw ideale klantentaal

 • Krijg in 1 gesprek duidelijk wat je doet, voor wie je dit doet en waarom je dit doet.
 • Leer hoe jouw doelgroep verwoord wat ze nodig hebben. 
 • Ontdek hoe jij het schrijven van teksten voor jezelf veel makkelijker maakt.


Wat ga je doen?
Zodra jij jezelf aanmeldt, krijg je meteen een e-mail met een uitnodiging. Om in mijn digitale agenda een afspraak te maken.

We gaan online 1 op 1 zoomen, en ik ga je helpen met jouw boodschap. Eerst door vooral veel goede vragen te stellen. Dit gesprek duurt ongeveer 2 uur, maar ik zet er geen klok naast. Dus we pakken de tijd die nodig is voor jou.

Uit jouw antwoorden pak ik een rode draad. Sla ik dingen plat en leg ik de focus op jouw klant. Want dat is de persoon voor wie jij schrijft. 


Heb jij moeite met het vinden van jouw eigen boodschap?

Je weet best wat je doet. Je hebt ook al een handjevol resultaten. Maar om dit nu te verwoorden en op papier te zetten? Dat is lastig! 


Daar is dit aanbod voor bedoelt. Je krijgt een één-op-één met mij. Dit wordt opgenomen en die opname krijg jij toegestuurd. Zo kan jij altijd terugluisteren naar de conclusies die antwoord geven op de belangrijkste vragen van jouw business:

 • Wat doe je en wat is het resultaat?
 • Voor wie doe jij dit en wat zoekt jouw doelgroep?
 • Wie ben jij en wat maakt jou zo anders dan de mainstream.

Jij schrijft voortaan moeiteloos en klantgericht

Online één-op-één gesprek
Nu € 497,-

Claim jouw plekje 
Eenmalig beschikbaar voor deze prijs
 
Severine

Severine BollaertsWat ik zo fantastisch vind aan Anita? Haar ongezouten feedback met humor. Ze zorgt voor de nodige zelfspot die zo ontwapenend en helpend werkt. Ik was best sceptisch over het leren zelf webteksten schrijven. Als dyslect dacht ik niet dat dat mogelijk was. Ze haalde het beste uit me leerde met dat als ik vanuit mijn hart kan spreken ik ook kan schrijven in de taal van mijn klant. Het heeft me al klanten opgeleverd.


P.S.: Ze geeft je ook inzicht in jezelf en je aanbod en de nodige trap onder je kont van tijd tot tijd. Dat was ook precies wat ik nodig had als ADD'er met de focus van een grijze garnaal. Bedankt Anita! Je bent zo waardvol, keep it up!

VivEqui

Hanneke Voermans over gesprek met RED Schrijft

Hanneke Voermans


Jij heb mij in 1 gesprek al zoveel geholpen! Ook daarna heeft het ervoor gezorgd dat teksten schrijven veel makkelijker wordt maar vooral dat je doelgroep snapt wat je bedoeld. Zeker de moeite waard voor iedereen die twijfelt.


Flawsome Future 

Typen met Juf Diana

Diana Box


Ik weet wat een ongekende waarde jij biedt al in 1 gesprek. Hoe je me anders laat denken en kijken naar mijn eigen teksten.
Ik ben je daar zeer dankbaar voor!


TypeTalent